Harta Bucuresti este disponibila atat in varianta ei integrala, pana dincolo de soseaua de centura, cat si in variantele realizate pentru fiecare Sector in parte. Harta integrala a Bucurestiului, cat si cele 6 harti de Sectoare, se pot personaliza si adapta conform solicitarilor.

harta-bucuresti-integral-business-map

HARTA INTEGRALĂ A BUCUREȘTIULUI

Harta Bucuresti este una dintre preferatele firmelor si institutiilor care isi desfasoara activitatea in Bucuresti sau judetul Ilfov. Este o harta foarte detaliata care a fost realizata de cartografi profesionisti. Harta include o legenda, o mica caseta cu informatii statistice si o miniharta cu sectoarele Bucurestiului.

Harta Bucuresti cuprinde tot teritoriul pana dincolo de soseaua de centura, fiind una dintre cele mai complexe si complete harti existenete la acest moment pe piata.

In partea de Nord, harta include inclusiv localitatile din jurul Bucurestiului, cum ar fi: Otopeni, Odaile, Tunari, Stefanestii de Jos, Dimieni. Harta cuprinde chiar si zona Corbeanca, Petresti, Mecheaua, Ostratu, Tamasi.

In partea de Sud, harta include localitatile Popesti Leordeni, Magurele si partial din altele. Aceasta versiune a hartii Bucurestiului este una destul de extinsa, scopul ei fiind acela de a va face o viziune de ansamblu asupra intrarilor si iesirilor din Bucuresti.

Harta Bucuresti se poate personaliza in diverse feluri, in functie de cerinte. O harta Bucuresti personalizata este un instrument de comunicare puternic si poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode de promovare.

Personalizarea hartii se poate face prin insert logo, insert banner, dimensionare speciala, adaugarea de informatii, localizarea anumitor obiective, etc. Harta Bucuresti – o harta de calitate de la Business Map.

HARTA BUCUREȘTI - SECTOR 1

Harta Bucuresti Sector 1 este un excelent instrument de lucru pentru firmele, companiile si institutiile publice care isi desfasoara activitatea in sectorul 1 al capitalei. Este o harta foarte detaliata care a fost realizata de cartografi profesionisti. Harta include index stradal, o legenda, o miniharta cu judetul Ilfov schitat si o miniharta cu sectoarele Bucurestiului. Harta Sector 1 Bucuresti contine o multime de informatii cum ar fi: limitele sectorului, strazile, obiective importante, institutii publice, etc.

Harta Bucuresti Sector 1 a fost realizata in asa fel incat sa aiba continuitate cu celelalte sectoare ale Bucurestiului. Harta Sectorului 1 este insa evidentiata, iar zonele laterale sunt estompate. Volumul de informatii este foarte mare la nivel de strazi si denumiri de institutii, obiective, etc. Aceasta harta este foarte utila pentru a avea o viziune de ansamblu a sectorului, putandu-se repera foarte usor si rapid zonele de interes din sector.

harta-bucuresti-sector-1-business-map
harta-bucuresti-sector-2-business-map

HARTA BUCUREȘTI - SECTOR 2

Harta Bucuresti Sector 2 este foarte utila pentru toate institutiile publice sau firmele private care isi au sediul in acest sector. Este o harta complexa, cu foarte multe informatii, realizata astfel incat sa aiba continuitate si cu zonele limitrofe sectorului 2. De exemplu pe harta sunt cuprinse inclusiv Fundeni si Dobroesti, localitati aflate chiar la limita de sector.

Harta Bucuresti Sector 2 contine si cateva tabele de informatii, precum si 2 miniharti. O miniharta cuprinde harta Bucurestiului schitata si delimitata pe sectoare, iar a doua miniharta cuprinde judetul Ilfov schitat cu delimitarea Bucurestiului. Exista un index stradal, o legenda si un box cu informatii generale despre Sectorul 2. Este o harta utila care se poate personaliza in functie de nevoile fiecaruia.

HARTA BUCUREȘTI - SECTOR 3

Harta Bucuresti Sector 3 este un excelent instrument de lucru pentru firmele, companiile si institutiile publice care isi desfasoara activitatea in sectorul 3 al capitalei. Este o harta foarte detaliata care a fost realizata de cartografi profesionisti. Harta include index stradal, o legenda, o miniharta cu judetul Ilfov schitat si o miniharta cu sectoarele Bucurestiului. Harta Sector 3 Bucuresti contine o multime de informatii cum ar fi: limitele sectorului, strazile, obiective importante, institutii publice, etc.

Harta Sector 3 Bucuresti se poate personaliza in diverse feluri, in functie de cerinte. O harta Sector 3 Bucuresti personalizata este un mijloc de comunicare puternic si poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode de promovare. Personalizarea hartii se poate face prin insert logo, insert banner, dimensionare speciala, adaugarea de informatii, localizarea anumitor obiective, etc. Harta Sector 3 Bucuresti este o harta de calitate care face parte din portofoliul Business Map. Harta Sector 3 Bucuresti iti ofera atat utilitate cat si notorietate in cazul in care te promovezi prin intermediul ei.

harta-bucuresti-sector-3-business-map
harta-bucuresti-sector-4-business-map

HARTA BUCUREȘTI - SECTOR 4

Harta Bucuresti Sector 4 este una dintre preferatele firmelor si institutiilor care isi desfasoara activitatea in sectorul 4 al capitalei. Este o harta foarte detaliata care a fost realizata de cartografi profesionisti. Harta include index stradal, o legenda, o miniharta cu judetul Ilfov schitat si o miniharta cu sectoarele Bucurestiului. Harta Sector 4 Bucuresti contine o multime de informatii cum ar fi: limitele sectorului, strazile, obiective importante, institutii publice, etc.

Harta Sector 4 Bucuresti se poate personaliza in diverse feluri, in functie de cerinte. O harta Sector 4 Bucuresti personalizata este un instrument de comunicare puternic si poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode de promovare. Personalizarea hartii se poate face prin insert logo, insert banner, dimensionare speciala, adaugarea de informatii, localizarea anumitor obiective, etc. Harta Sector 4 Bucuresti – o harta de calitate de la Business Map.

Magazin online de hărți de perete

Vezi ce hărți sunt disponibile. Cele mai bune hărți la un click distanță.

HARTA BUCUREȘTI - SECTOR 5

Harta Bucuresti Sector 5 este un excelent instrument de lucru pentru firmele, companiile si institutiile publice care isi desfasoara activitatea in sectorul 5 al capitalei. Este o harta foarte detaliata care a fost realizata de cartografi profesionisti. Harta include index stradal, o legenda, o miniharta cu judetul Ilfov schitat si o miniharta cu sectoarele Bucurestiului. Harta Sector 5 Bucuresti contine o multime de informatii cum ar fi: limitele sectorului, strazile, obiective importante, institutii publice, etc.

Harta Sector 5 Bucuresti se poate personaliza in diverse feluri, in functie de cerinte. O harta Sector 5 Bucuresti personalizata este un mijloc de comunicare puternic si poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode de promovare. Personalizarea hartii se poate face prin insert logo, insert banner, dimensionare speciala, adaugarea de informatii, localizarea anumitor obiective, etc. Harta Sector 5 Bucuresti este o harta de calitate care face parte din portofoliul Business Map. Harta Sector 5 Bucuresti iti ofera atat utilitate cat si notorietate in cazul in care te promovezi prin intermediul ei.

harta-bucuresti-sector-5-business-map
harta-bucuresti-sector-6-business-map

HARTA BUCUREȘTI - SECTOR 6

Harta Bucuresti Sector 6 este un excelent instrument de lucru pentru firmele, companiile si institutiile publice care isi desfasoara activitatea in sectorul 6 al capitalei. Este o harta foarte detaliata care a fost realizata de cartografi profesionisti. Harta include index stradal, o legenda, o miniharta cu judetul Ilfov schitat si o miniharta cu sectoarele Bucurestiului. Harta Sector 6 Bucuresti contine o multime de informatii cum ar fi: limitele sectorului, strazile, obiective importante, institutii publice, etc.

Harta Sector 6 Bucuresti se poate personaliza in diverse feluri, in functie de cerinte. O harta Sector 6 Bucuresti personalizata este un mijloc de comunicare puternic si poate reprezenta una dintre cele mai eficiente metode de promovare. Personalizarea hartii se poate face prin insert logo, insert banner, dimensionare speciala, adaugarea de informatii, localizarea anumitor obiective, etc. Harta Sector 6 Bucuresti este o harta de calitate care face parte din portofoliul Business Map. Harta Sector 6 Bucuresti iti ofera atat utilitate cat si notorietate in cazul in care te promovezi prin intermediul ei.

Vrei o cotație de preț ?

Solicită oferta chiar acum

Completează formularul alăturat și trimite-ne solicitarea ta. Pentru ca să putem răspunde cât mai exact te rugăm să răspunzi la următoarele întrebări:

  1. ce hartă dorești ?
  2. dimensiunea hărții ?
  3. ce anume dorești să personalizăm la hartă ?
  4. varianta de finisare ( de perete, pliabilă, înrămată, de buzunar, etc. ) ?
  5. numărul de bucăți ?

Trimite solicitarea