Harta Europei este foarte apreciata de catre firmele de transport si logistica. Cea mai vanduta harta este harta Europei cu codurile postale, atat in varianta pe verticala, cat si in varianta pe orizontala. Mai sunt disponibile si harta Europei rutiera, administrativa, cat si harta fizica.

harta-europei-coduri-postale-business-map-varianta-verticala

EUROPA CODURI POȘTALE - VERTICALĂ

Harta Europei cu codurile postale este o harta eleganta, utila si de mare ajutor mai ales firmelor care activeaza in domeniul transporturilor si logisticii. Aceasta harta se poate personaliza in foarte multe feluri, astfel incat sa atinga obiectivele pe care ti le-ai propus.

De exemplu putem amplasa in harta un box cu informatii despre firma ta, cu o imagine reprezentativa sau un logo, cu datele tale de contact, etc. Ideea de a personaliza harta Europa coduri postale este excelenta mai ales pentru firmele din domeniul transporturilor si logisticii. Aceste firme folosesc aceasta harta in fiecare zi, deoarece au nevoie de ea pentru a-si eficientiza munca.

Gandeste-te la o campanie in care sa oferi plus beneficii clientilor tai, oferindu-le un produs util si functional, pe care cu siguranta nu il vor arunca cu prima ocazie. Adevarul este ca sunt foarte multi cei care ar avea nevoie de o astfel de harta de calitate, de aceea ideea de a investi intr-o harta personalizata care sa-ti ofere vizibilitate pe termen lung si o promovare de prestigiu, nu poate fi decat una de succes.

Harta Europei Coduri Postale, varianta aceasta pe verticala, este foarte apreciata, fiind aleasa de foarte multe firme de transport pentru a fi personalizata. Este una dintre cele mai vandute harti personalizate din portofoliul nostru.

Printre firmele care au optat pentru aceasta harta personalizata amintim doar cateva: SHELL, AFFINITY, SPEED TRUST, HAGERO, GAT LOGISTIC, SDV SCAC ROMANIA, PHOENIX TRANS EQUUS.

EUROPA CODURI POȘTALE - ORIZONTALĂ

Harta Europei cu codurile postale este categoric best seller-ul nostru. Aceasta varianta a hartii, realizata pe orizontala, acopera o zona mai extinsa decat varianta ei pe verticala. Suprafata reprezentata fiind mai mare, face ca harta sa para mai incarcata decat cealalta varianta. Unele firme prefera insa aceasta varianta pe orizontala, deoarece au imaginea de ansamblu a intregului continent.

Harta Europei cu codurile postale este suportul cel mai folosit atunci cand discutam de harti personalizate pentru firmele de transport sau logistica. Se poate personaliza prin insert logo, insert banner, adaptarea cromaticii, localizare de obiective, sau desenare de rute de transport. Toate acestea fac ca harta finala sa fie una complet personalizata pe imaginea si activitatea firmei care o comanda.

harta-europei-coduri-postale-business-map-varianta-orizontala
harta-europei-rutiera-business-map

EUROPA RUTIERĂ

Harta Europei rutiera este o harta business, utila si atractiva. Este probabil cea mai complexa harta din portofoliul Business Map, din cauza numeroaselor informatii care apar pe ea. Din cauza asta este o harta care pare incarcata, dar care iti ofera o multime de informatii utile. Este preferata firmelor de transport si logistica, care opteaza pentru aceasta harta tocmai datorita volumului mare de informatii disponibile.

Gandeste-te la o campanie cu harta Europei rutiera in care sa oferi plus beneficii clientilor tai, oferindu-le un produs util si functional, pe care cu siguranta nu il vor arunca cu prima ocazie. Adevarul este ca sunt foarte multi cei care ar avea nevoie de o astfel de harta de calitate, de aceea ideea de a investi intr-o harta personalizata care sa-ti ofere vizibilitate pe termen lung si o promovare de prestigiu, nu poate fi decat una de succes.

EUROPA ADMINISTRATIVĂ

Harta Europei administrativa este o harta usor de personalizat si adaptat pe orice specific. Harta contine informatii administrative, delimitarile tarilor, orasele cele mai importante, etc. Este o harta aerisita, usor de citit. Este o harta foarte apreciata inca de pe bancile scolilor.

Aceasta harta se poate personaliza in foarte multe feluri, astfel incat sa atinga obiectivele pe care ti le-ai propus. De exemplu putem amplasa in harta un box cu informatii despre firma ta, cu o imagine reprezentativa sau un logo, cu datele tale de contact, etc. Ideea de a personaliza harta Europei administrativa este foarte buna daca iti doresti sa ajungi cu imaginea ta la copii spre exemplu. Fiind o harta educativa, ea va fi foarte des folosita in institutiile de invatamant, fiind astfel in atentia copiilor si a profesorilor. Dar este o harta potrivita si pentru mediul de afaceri.

harta-europei-administrativa-business-map
harta-europei-fizica-business-map

EUROPA FIZICĂ

Harta fizica a Europei este o harta eleganta, utila si educativa. Este aceea harta clasica pe care am invatat cand eram la scoala. Este harta care ne-a ramas si acum in minte, si care chiar si astazi este la fel de actuala. Este o harta excelenta pentru personalizare, datorita faptului ca este aerisita. Harta Europei fizica se poate adapta cu usurinta pentru firme din domeniul turismului. Putem adauga diverse informatii personalizate, rute si trasee, puncte turistice de interes, etc.

Fiind o harta educativa, harta Europei fizica va fi foarte des folosita in institutiile de invatamant, fiind astfel in atentia copiilor si a profesorilor. La fel de potrivita este si pentru Institutiile Publice din Administratia locala sau centrala. Daca luati in calcul personalizarea si adaptarea unei harti a Europei, aceasta varianta este una foarte potrivita.

Magazin online de hărți de perete

Vezi ce hărți sunt disponibile. Cele mai bune hărți la un click distanță.

Vrei o cotație de preț ?

Solicită oferta chiar acum

Completează formularul alăturat și trimite-ne solicitarea ta. Pentru ca să putem răspunde cât mai exact te rugăm să răspunzi la următoarele întrebări:

  1. ce hartă dorești ?
  2. dimensiunea hărții ?
  3. ce anume dorești să personalizăm la hartă ?
  4. varianta de finisare ( de perete, pliabilă, înrămată, de buzunar, etc. ) ?
  5. numărul de bucăți ?

Trimite solicitarea