Harta Lumii este una dintre cele mai apreciate harti din portofoliul nostru. Harta Lumii este disponibila in varianta de harta fizica, dar si de harta politica (administrativa). Recent am lansat o noua varianta de design a acestei harti, si anume harta Lumii Vintage.

harta-lumii-politica-business-map

LUMEA POLITICĂ (ADMINISTRATIVĂ)

Harta politica a Lumii este o harta eleganta, utila si educativa. Aceasta harta se poate personaliza in foarte multe feluri, astfel incat sa atinga obiectivele pe care ti le-ai propus. De exemplu putem amplasa in harta un box cu informatii despre firma ta, cu o imagine reprezentativa sau un logo, cu datele tale de contact, etc. Ideea de a personaliza harta politica a Lumii este foarte buna daca iti doresti sa ajungi cu imaginea ta la alte firme si companii. Fiind o harta business, ea va fi foarte des folosita in mediul de afaceri, fiind astfel in atentia managerilor si a segmentului business in general.

Gandeste-te la o campanie in care sa oferi plus beneficii clientilor tai, oferindu-le un produs util si functional, pe care cu siguranta nu il vor arunca cu prima ocazie. Adevarul este ca sunt foarte multi cei care ar avea nevoie de o astfel de harta de calitate, care poate sa-ti ofere vizibilitate pe termen lung si o promovare de prestigiu.

LUMEA VINTAGE

Harta Lumii vintage este o harta eleganta, utila si atractiva. Aceasta harta se poate personaliza in foarte multe feluri, astfel incat sa atinga obiectivele pe care ti le-ai propus. De exemplu putem amplasa in harta un box cu informatii despre firma ta, cu o imagine reprezentativa sau un logo, cu datele tale de contact, etc. Ideea de a personaliza harta Lumii vintage este foarte buna daca iti doresti sa oferi un produs deosebit partenerilor sau clientilor tai. Poti să oferi un cadou elegant tuturor celor care agreeaza curentul vintage.

Acest model de harta a Lumii, modelul Vintage, este din ce in ce mai popular. Aceasta harta ne-a fost solicitata de catre clientii nostri, iar astazi o poti regasi in portofoliul nostru de harti standard. Harta Lumii Vintage este o harta excelenta ca si suport de personalizare.

harta-lumii-vintage-business-map
harta-lumii-fizica-business-map

LUMEA FIZICĂ

Harta Lumii fizica este o harta eleganta, utila si educativa. Hart Lumii fizica este foarte buna daca iti doresti sa ajungi cu imaginea ta la copii spre exemplu. Fiind o harta educativa, ea va fi foarte des folosita in institutiile de invatamant, fiind astfel in atentia copiilor si a profesorilor.

Harta Lumii este aceea harta de care probabil cu totii ne aducem aminte de la scoala. Este harta langa care am crescut, este harta pe care am invatat geografia Lumii si este harta care a ramas si astazi la fel de actuala. De aceea, o astfel de harta, reprezinta o solutie inteleapta cand vine vorba de personalizare. Harta Lumii se poate personaliza in diferite feluri.

Magazin online de hărți de perete

Vezi ce hărți sunt disponibile. Cele mai bune hărți la un click distanță.

Vrei o cotație de preț ?

Solicită oferta chiar acum

Completează formularul alăturat și trimite-ne solicitarea ta. Pentru ca să putem răspunde cât mai exact te rugăm să răspunzi la următoarele întrebări:

  1. ce hartă dorești ?
  2. dimensiunea hărții ?
  3. ce anume dorești să personalizăm la hartă ?
  4. varianta de finisare ( de perete, pliabilă, înrămată, de buzunar, etc. ) ?
  5. numărul de bucăți ?

Trimite solicitarea