Asigurăm LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid oriunde pe teritoriul României + bonus surpriză la fiecare comandă

servicii-business-map-32x32

Personalizări

Putem să-ți personalizăm o hartă în foarte multe feluri. Totul depinde de ce anume îți dorești de la aceea hartă personalizată și care va fi scopul final al acesteia.

servicii-business-map-32x32

Cartografie digitală

Putem realiza orice tip de hartă la cerere. Fie că o personalizăm pornind de la o hartă deja disponibilă, fie că o realizăm chiar de la 0 special pentru tine.

servicii-business-map-32x32

Comunicare & Marketing

Pentru a putea duce un proiect la bun sfârșit este foarte important să găsim cele mai bune soluții de comunicare în funcție de obiectivele campaniei de marketing.

servicii-business-map-32x32

Grafică & Design

Serviciile noastre de grafică și design presupun realizarea de identități vizuale și concepții de personalizare pentru hărțile pliabile sau pentru anumite proiecte speciale.

servicii-business-map-32x32

Înrămare

Cele mai elegante hărți sunt cele înrămate în ramă de aluminiu sau în ramă de lemn. Hărțile înrămate le realizăm pe placă de foam sau pe placă magnetică.

servicii-business-map-32x32

Șipcuire

Hărțile de perete se livrează de obicei cu șipci și agățătoare. Prestăm servicii de șipcuire și montăm pe hărți șipci de plastic, de metal sau șipci de lemn din fag lăcuit.

servicii-business-map-32x32

Tipar digital

Tipărim digital hărțile mari de perete, putând astfel să onorăm comenzi chiar și de o singură bucată. Dimensiunea maximă pe care se pot monta șipci este de 200 x 140 cm.

servicii-business-map-32x32

Laminare & Încapsulare

Pentru a rezista mai mult în timp laminăm hărțile de perete fie pe o singură parte, fie pe ambele părți. Laminarea pe ambele părți se face prin încapsulare.

servicii-business-map-32x32

Tipar offset

În cazul cantităților mari hărțile se tipăresc offset în tipografii de renume din Europa și România. Cantitățile minime pornesc de la câteva sute de bucăți în sus.

Variante de finisare a hărților:

Hărți de perete

Hărțile de perete se pot realiza pe diferite dimeniuni începând cu 100 x 70 cm și până la 200 x 140 cm. Pentru a rezista mai mult în timp toate hărțile Business Map se laminează cu folie de protecție fie doar pe o parte, fie pe ambele părți. Deasemenea, hărțile sunt prevăzute cu șipci și agățătoare. Șipcile pot fi de plastic, de metal sau de lemn. La dimensiunile mai mari se folosesc doar șipcile de lemn de fag lăcuit. Datorită foliei de protecție, se pot face însemnări pe hărți folosind doar markere lavabile, însemnări care ulterior pot fi șterse cu un simplu șervețel umed. Harta de perete personalizată reprezintă un instrument de lucru extraordinar, care transmite un mesaj de brand puternic tututor celor care o văd sau o folosesc.

Hărți pliabile

Hărțile pliabile se realizează de obicei pe 2 tipuri de dimensiuni standard: B1 ( 98 x 68 cm ) și B2 ( 68 x 48 cm ). Modalitatea de pliere diferă în funcție de dimensiune. La cerere, hărțile pliabile se pot realiza și pe alte dimensiuni total personalizate, în funcție de solicitări. La hărțile pliabile realizăm inclusiv grafica și designul pentru partea de verso unde se pot face diferite prezentări cu imagini, texte, etc.

Hărți de buzunar

Hărțile de buzunar personalizate reprezintă excelente instrumente de marketing, deoarece sunt foarte elegante având dimensiunea cât a unui card bancar. Fiind ușor de manipulat ele sunt foarte apreciate de către firmele care doresc să-și promoveze imaginea prin intermediul unor produse utile, cu bătaie pe termen mai lung. Dimensiunile standard ale hărților de buzunar sunt A3 sau A4. Hărțile de buzunar sunt prevăzute cu coperți rezistente, care protejeaza perfect interiorul.

Hărți mape de birou

Mapele de birou sunt protejate cu folie groasă, foarte rezistentă. Se pot face însemnări cu marker lavabil, care ulterior pot fi șterse cu un șervețel umed. Aceste hărți fiind folosite chiar pe birou reprezintă o alegere perfectă de promovare. Hărțile se folosesc in mod constant, iar o astfel de hartă personalizată ajunge foarte aproape de targetul vizat. Dimensiunea mapelor de birou este de 66 x 44 cm.

Hărți înrămate

Harta înrămată reprezintă varianta ceea mai elegantă, putând reprezenta un excelent cadou corporate. Hărțile se înrămează în ramă de aluminiu sau în ramă de lemn. Există 2 variante de finisare fiecare având funcționalitatea ei. Daca dorești să folosești pioneze sau stegulețe pentru marcare, atunci varianta optimă este o hartă înrămată cașerată pe placă de foam ( dimensiune maximă 160 x 120 cm ). Dacă însă îți dorești să folosești pentru marcare bulinele magnetice, atunci harta înrămată se cașerează pe placă magnetică ( dimensiune maximă 140 x 100 cm ).

Hărți pentru exterior

Hărțile pentru exterior se tipăresc de obicei pe dimensiuni de 300 x 200 cm pe material banner poliplan care rezistă la razele ultraviolete. Aceste hărți au prevăzute niște inele pe părțile laterale, cu ajutorul cărora se pot amplasa în diverse locuri la exterior. Ele se folosesc de obicei pentru amplasarea în fața sediilor de companii, cu ideea de a transmite un mesaj puternic de brand tuturor celor care vizitează respectivele sedii. Deasemenea se mai folosesc în cazul administrațiilor locale care decid să amplaseze astfel de hărți în diferite locuri pentru a furniza trecătorilor sau turiștilor informații despre localitățile respective.

Hărți pe autocolant

În cazul în care dorești să-ți decorezi complet anumiți pereți ai la dispoziție varianta de hartă pe autocolant, care poate fi tipărită pe dimensiuni generoase ( de exemplu 300 x 200 cm ). Trebuie reținut însă faptul că hărțile nu se pot adapta chiar pe orice dimensiune, deoarece trebuie menținute proporțiile, astfel încât să nu se distorsioneze. Hărțile tipărite pe autocolant se pot amplasa atât la interior cât și la exterior.

Calendare cu hărți

Calendarele cu hărți reprezintă un alt instrument de marketing foarte puternic. Un calendar care conține și o hartă are în mod automat o dublă utilitate, ceea ce-l face mult mai des folosit și foarte apreciat. Business Map îți oferă astfel de calendare cu hărți în format poster, cu folie de protecție sau fără, în funcție de nevoile tale. Dimensiunile uzuale pentru aceste postere sunt B1 ( 98 x 68 cm ) și B2 ( 68 x 48 cm ).

Plannere cu hărți

În cazul în care preferi mai mult plannerele, pe care le folosești aproape zilnic pentru a face diferite însemnări, soluția este un planner care să conțină și o hartă de calitate. La fel ca și în cazul calendarelor, plannerele reprezintă un puternic instrument cu ajutorul căruia să te promovezi deoarece are dublă utilitate. Business Map îți oferă astfel de plannere cu hărți în format poster, cu folie de protecție sau fără, în funcție de nevoile tale. Dimensiunile uzuale pentru aceste postere sunt B1 ( 98 x 68 cm ) și B2 ( 68 x 48 cm ).

Hărți în format .jpg

Dacă cauți o hartă personalizată făcută special pentru tine pe care să o amplasezi de exemplu în cataloagele tale de prezentare sau în alte materiale de promovare, atunci poți apela cu încredere la Business Map. Putem să realizăm o astfel de hartă și să ți-o furnizăm in format .jpg la o rezoluție de 300 dpi, pe baza unui contract de cesiune a dreptului de autor.