Buna ziua, Multumesc pentru harta si pentru masinuta care este tare draguta!!! 🙂

Otilia Ciocirlan
Institutul Pasteur Romania - Marketing Manager - Export Department

Buna ziua, Am primit inca de ieri coletele de la dumneavoastra, va multumin pentru promptitudine si pentru cadourile frumoase!

Gabriela Samuila
CONSULGAL PROIECT SRL - Administrative Department Responsible

Buna ziua, Va multumim pentru cadoul surpriza, am primit cele 6 harti in regula. Multumim, o zi frumoasa!

Valentina Stan
SC Holver SRL Departament Administrativ

Buna ziua! Vreau doar sa va anunt ca ajuns harta. Multumesc pentru ajutor si colaborare. Multumesc si pentru calendar si harta mica. O zi frumoasa! Cu stimă, Raluca Demeter – Secretariat SALESIANER MIETTEX SRL

Raluca Demeter
SALESIANER MIETTEX SRL

Nu putem decât să avem cuvinte de apreciere cu privire la colaborarea noastră cu Stiefel România. În cadrul proiectului cu finanţare europeană Banatour, compania Stiefel România a dat dovadă de profesionalism în toate aspectele colaborării noastre. Mai mult de atât, ţinând cont de opţiunile preferate, aceştia au răspuns cu acurateţe la toate solicitările noastre, astfel că rezultatele sunt pe măsură! Accesaţi site-ul www.banatour.eu şi convingeţi-vă de acest lucru! (Asociaţia Tehimpuls, Timişoara)

Asociatia Tehimpuls Timisoara
Asociatia Tehimpuls Timisoara

Am primit hartile personalizate, sunt exact ceea ce am solicitat si sunt de foarte buna calitate. Va multumim pentru promptitudine si pentru buna colaborare!

Metro Cash & Carry Berceni
Metro Cash & Carry Berceni

In cursul zilei de vineri am primit harta de la dvs. motiv pentru care am dori sa va multumim pentru profesionalismul, cat si intelegerea de care ati dat dovada. Directorul general, cat si managerii din Romania au fost incantati de harta, de calitatea produsului si a meterialelor folosite. Va multumim.

Olympus Dairy Industry
Olympus Dairy Industry

Va multumesc pentru promptitudinea cu care m-ati servit, si deasemenea pentru calitatea produselor livrate. Aceastea mi-au indeplinit asteptarile 100%.

Valentin Binder
Director General Rhenus Midi GmbH

Am primit hartile realizate pentru Aetos. Multumim frumos.

Mariana Tudorache
Aetos Expert Consulting Srl

Harta a ajuns la mine in dimineata aceasta. Este exact ce doream. In speranta ca vom mai colabora pe viitor va doresc un weekend cat mai placut.

Cristian Dinica
Coordonator transporturi Dorna Lactate

Ieri a ajuns harta la noi la sediu in Brasov. Va multumim frumos. Suntem foarte incantati de ea si speram sa mai colaboram pe viitor. Best regards,

Andreea Bucur
Customer Service Center South East Europe Cluster Weidmüller Interface GmbH & Co. KG Representative Office Romania Brasov Business Park

Totul a fost in regula. Livrarea prompta, hartile realizate pentru Chipita Romania sunt de calitate foarte buna. Si bonusul mi-a placut. Multumesc. Un magazin cu servicii de calitate. Cu siguranta o sa mai cumpar si alte produse de la dvs si o sa-l recomand cu placere la toate cunostintele mele .

Ovidiu Nichifor
Director Transporturi Chipita Romania SRL

Multumim mult de harta Bombardier Transportation. Toata lumea e fericita si multumita. 🙂  Un weekend linistit!

Denisa Chiper
Office Administrator HR Shared Services Organization Bombardier Transportation

Am realizat impreuna cu Stiefel mai multe harti de-a lungul anilor. Vreau sa spun ca am avut intotdeauna rezultate remarcabile, iar hartile pe care le-am primit au fost si sunt in continuare extraordinare. Vom apela cu incredere si in continuare la Stiefel.

Diana Cutinici
Consiliul Judetean Alba

Am achizitionat o harta a judetului Prahova la sfarsitul anului 2011. Harta mi-a fost livrata in 24 de ore si a ajuns la mine in conditii impecabile. Multumesc Stiefel pentru operativitate si calitate.

Alexandra Istrate
manager achizitii

Părerea ta este foarte importantă pentru noi

Dacă ai achiziționat produse de la noi sau ai contractat anumite servicii de personalizare, te invităm să ne scrii părerea ta despre modul în care am colaborat și despre produsul final care a rezultat. Părerea ta contează foarte mult pentru noi, dar în același timp îi va ajuta pe cei care vor să afle mai multe informații legate de calitatea produselor și serviciilor noastre.

Indiferent că ai fost mulțumit sau nu, te rugăm să ne trimiți un mesaj pe care să-l postăm public astfel încât să-l poată citi toți cei interesați.

Adresa:

Localitatea Oșorhei, Nr. 280/S Zona Metropolitană Oradea, Județul Bihor, Cod Poștal: 417360

Telefoane:

Telefon: 0259 426 011
Fax: 0259 426 012
Mobil: 0772 204 595

Social:

Scrie despre experiența pe care ai avut-o

Trimite