Harta Romaniei este disponibila in 9 variante, fiecare varianta avand o intrebuintare specifica. Asadar poti alege varianta care te ajuta cel mai mult in activitatea de zi cu zi. Mai jos sunt prezentate toate cele 9 variante, astfel incat sa poti sa alegi in cunostinta de cauza.

harta-romaniei-administrativa-web

ROMÂNIA ADMINISTRATIVĂ

Harta Romaniei administrativa este una dintre cele mai apreciate harti cu Romania dintre toate modelele existente. Aceasta harta personalizata poate fi un excelent instrument de marketing pentru orice firma, companie sau institutie publica. Harta este actualizata si a fost realizata de catre cartografi profesionisti. Nefiind foarte incarcata, aceasta harta este ideala pentru personalizare.

Harta administrativa a Romaniei contine delimitarea judetelor, toate municipiile si orasele si o parte dintre comunele cele mai importante. Harta mai contine o legenda, un tabel cu date statistice si o miniharta cu regiunile de dezvoltare. Judetele se pot distinge foarte bine deoarece au fundaluri de culori diferite. Pe harta sunt reprezentate si drumurile europene, nationale si judetene, precum si o parte a drumurilor comunale.

ROMÂNIA TURISTICĂ

Harta Romaniei turistica este o harta care contine o multime de informatii turistice. Harta este actualizata si a fost realizata de catre cartografi profesionisti. Personalizarea se poate face prin insert logo, insert box de promovare, insert banner, sau prin adaugarea anumitor informatii sau localizarea anumitor obiective. Business Map realizeaza harti personalizate de calitate superioara, iar harta turistica a Romaniei este una dintre acestea.

Harta turistica a Romaniei contine o miniharta cu Delta Dunarii, o miniharta cu litoralul romanesc, o miniharta cu Valea Prahovei, o legenda pentru harta mare, o legenda pentru miniharti. Harta contine deasemenea formele de relief, reteaua hidrografica, statiunile turistice locale si nationale, obiectivele turistice cele mai importante. Harta este foarte potrivita pentru agentiile si asociatiile de turism, hoteluri si pensiuni, sau pentru pasionatii de drumetii turistice in Romania.

harta-romaniei-turistica-web
harta-romaniei-rutiera-web

ROMÂNIA RUTIERĂ

Harta Romaniei rutiera este ceea mai vanduta harta din portofoliul Business Map. Aceasta harta personalizata poate fi un excelent instrument de marketing pentru orice firma, companie sau institutie publica. Harta este actualizata si a fost realizata de catre cartografi profesionisti.

Harta Romania rutiera contine drumurile europene, judetene si comunale, municipiile, orasele si comunele, caile ferate, reteaua hidrografica, relieful sub forma umbrita. Harta Romania rutiera mai contine o legenda, un tabel cu distantele dintre orase, o miniharta cu Bucuresti, un tabel cu limitarile in circulatie. Investitia in harta Romania rutiera personalizata este eficienta pentru ca este harta cu cel mai mare potential de reusita.

ROMÂNIA CODURI POȘTALE

Harta Romania cu coduri postale este o harta foarte apreciata de transportatori si de firmele care activeaza in domeniul logisticii care au nevoie de ea in activitatea zilnica. Aceasta harta personalizata poate fi un excelent instrument de marketing pentru orice firma, companie sau institutie publica. Harta este actualizata si a fost realizata de catre cartografi profesionisti. Nefiind foarte incarcata, aceasta harta este ideala pentru personalizare.

Harta Romaniei cu coduri postale contine delimitarea zonelor postale, o miniharta cu structura codului postal din Romania, o miniharta cu structura codului postal din Bucuresti, un tabel cu distantele dintre localitati, un box explicativ si o legenda. Aceasta harta contine informatii utile si are un design atractiv, fiind o idee de personalizare potrivita pentru transportatori si firmele de logistica.

harta-romaniei-coduri-postale-web
harta-romaniei-regiuni-de-dezvoltare-web

ROMÂNIA REGIUNI DE DEZVOLTARE

Harta regiunilor de dezvoltare din Romania este o harta apreciata de catre firme si companii dar si de catre administratiile locale si institutiile publice. Aceasta harta personalizata poate fi un excelent instrument de marketing pentru orice firma, companie sau institutie publica. Harta este actualizata si a fost realizata de catre cartografi profesionisti. Business Map realizeaza harti personalizate de calitate superioara, iar harta regiunilor de dezvoltare din Romania este una dintre acestea.

Harta regiunilor de dezvoltare din Romania contine delimitarea regiunilor, delimitarea judetelor, toate municipiile si orasele si o parte dintre comunele cele mai importante. Harta mai contine o legenda. Regiunile se pot distinge foarte bine deoarece au fundaluri de culori diferite. Pe harta sunt reprezentate si drumurile europene, nationale si judetene, precum si o parte a drumurilor comunale.

Magazin online de hărți de perete

Vezi ce hărți sunt disponibile. Cele mai bune hărți la un click distanță.

ROMÂNIA FIZICĂ

Harta fizica a Romaniei este utila atat pentru firme si companii cat si pentru institutiile de invatamant. Nefiind foarte incarcata, aceasta harta este ideala pentru personalizare. Personalizarea se poate face prin insert logo, insert box de promovare, insert banner, sau prin adaugarea anumitor informatii sau localizarea anumitor obiective.

Harta fizica a Romaniei contine denumirile formelor de relief, municipiile si orasele, reteaua hidrografica, drumurile importante, caile ferate, punctele de trecere a frontierei, pesterile, rezervatiile botanice. Este o harta eleganta, foarte colorata care scoate in evidenta diversitatea formelor de relief din Romania. Este o harta foarte utila pentru institutiile de invatamant, fiind insa preferata si de catre firme datorita aspectului calitativ superior.

harta-romaniei-fizica-web
harta-romaniei-moldovei-administrativa-web

ROMÂNIA + MOLDOVA ADMINISTRATIVĂ

Romania si Moldova harta administrativa este o harta solicitata in special de firmele care desfasoara relatii economice intre cele 2 tari. Personalizarea se poate face prin insert logo, insert box de promovare, insert banner, sau prin adaugarea anumitor informatii sau localizarea anumitor obiective. Business Map realizeaza harti personalizate de calitate superioara, iar Romania si Moldova harta administrativa este una dintre acestea.

Romania si Moldova harta administrativa contine delimitarea judetelor si a raioanelor, toate municipiile si orasele si o parte dintre comunele cele mai importante. Harta mai contine o legenda, 2 tabele cu date statistice cate unul pentru fiecare tara. Judetele si raioanele se pot distinge foarte bine deoarece au fundaluri de culori diferite. Pe harta sunt reprezentate si drumurile europene, nationale si judetene, precum si o parte a drumurilor comunale.

ROMÂNIA INTERBELICĂ

Harta interbelica a Romaniei este o harta pe care ar trebui sa o detii daca esti pasionat de istorie. Aceasta harta personalizata poate fi un excelent instrument de marketing pentru orice firma, companie sau institutie publica. Harta a fost realizata de catre cartografi profesionisti. Nefiind foarte incarcata, aceasta harta este ideala pentru personalizare. Business Map realizeaza harti personalizate de calitate superioara, iar harta interbelica a Romaniei este una dintre acestea.

Harta Romaniei interbelica care se mai numeste si Regatul Romaniei – harta administrativa 1938 este o harta istorica care reda situatia existenta la acel moment. Pentru pasionatii de istorie aceasta harta cu siguranta ii va incanta. Harta contine delimitarea judetelor, drumurile importante, localitatile importante, caile ferate, etc. Harta contine o legenda, un tabel cu date statistice si o miniharta cu tinuturile de la aceea vreme. Harta mai include si stemele tuturor judetelor.

harta-romaniei-interbelica-web
harta-romaniei-blank-delimitarea-judetelor-web

ROMÂNIA BLANK DELIMITAREA JUDEȚELOR

Harta Romaniei cu delimitarea judetelor este o harta de lucru pe care poti face insemnarile tale personalizate. Nefiind foarte incarcata, aceasta harta este ideala pentru personalizare. Personalizarea se poate face prin insert logo, insert box de promovare, insert banner, sau prin adaugarea anumitor informatii sau localizarea anumitor obiective. Business Map realizeaza harti personalizate de calitate superioara, iar harta Romania cu delimitarea judetelor este una dintre acestea.

Harta Romaniei cu delimitarea judetelor nu contine foarte multe informatii tocmai pentru a putea fi folosita ca si harta de lucru pe care sa se faca insemnari. Harta contine delimitarea judetelor si prescurtarile judetelor pentru a putea fi identificate mai usor. Ideea este ca pe aceasta harta poti sa colorezi, sa desenezi, sa localizezi, sa scri cu marker lavabil exact ceea ce iti doresti, iar apoi sa stergi totul cu ajutorul unui servetel umed.

Vrei o cotație de preț ?

Solicită oferta chiar acum

Completează formularul alăturat și trimite-ne solicitarea ta. Pentru ca să putem răspunde cât mai exact te rugăm să răspunzi la următoarele întrebări:

  1. ce hartă dorești ?
  2. dimensiunea hărții ?
  3. ce anume dorești să personalizăm la hartă ?
  4. varianta de finisare ( de perete, pliabilă, înrămată, de buzunar, etc. ) ?
  5. numărul de bucăți ?

Trimite solicitarea