Business Map by Stiefel iti pune la dispozitie cea mai extinsa gama de harti de perete de calitate din Romania. Harta de perete standard sau personalizată reprezintă un instrument de lucru extraordinar, care transmite un mesaj de brand puternic tututor celor care o văd sau o folosesc.

HARTA DE PERETE - ELEMENT DECORATIV

Hartile de perete au fost, sunt si vor ramane elemente decorative cu un impact puternic. Hartile se pot adapta astfel incat sa corespunda din punct de vedere estetic cu incaperea in care vor fi amplasate. Poti alege harti cu un design clasic, design vintage sau cu un design mai modern. Si din acest motiv aproape fiecare harta din portofoliul nostru este disponibila in mai multe variante, tocmai pentru a putea fi asortata cat mai usor cu orice incapere.

Gama de harti de perete va ramane o optiune excelenta pentru toti cei care doresc sa-si decoreze birourile sau alte incaperi, cu elemente decorative care ofera si utilitate in acelasi timp. Business Map este brandul business al Stiefel Romania care ofera harti de perete de calitate superioara.

ORIENTARE ȘI LOCALIZARE

Hartile de perete Business Map sunt realizate de cartografi profesionisti, sunt actualizate constant, sunt tiparite in cele mai importante tipografii din Europa si sunt finisate cu materiale de inalta calitate. Toate astea asigura o durabilitate mare in timp si un confort sporit atunci cand le folosesti.

Cu ajutorul acestor harti de perete te poti orienta foarte usor si poti localiza imediat tari, regiuni, judete, localitati, obiective turistice, forme geografice sau orice alt tip de informatie reprezentat pe ele. Pe langa calitatea lor, probabil ca cele mai importante caracteristici ale hartilor de perete Business Map by Stiefel sunt exact acestea si anume: orientarea usoara si localizarea rapida a informatiilor. Asadar, poti alege cu incredere harti de perete din portofoliul nostru.

ÎȚI OFERĂ O VIZIUNE DE ANSAMBLU

Multa lume se intreaba probabil oare la ce mai sunt bune hartile de perete, acum cand exista GPS-uri, sau harti online pe aproape orice dispozitiv. Ei bine, hartile de perete sunt o optiune extrem de solida pentru tori cei care au nevoie sa vizualizeze in intregime un anumit teritoriu. Hartile de perete sunt ideale pentru decorarea birourilor.

Viziunea de ansamblu pe care aceste harti de perete o asigura, este exact plusul si beneficiul pe care ele il ofera. Existenta GPS-urilor si hartilor online, nu exclude importanta si utilitatea hartilor de perete. Dimpotriva, hartile de perete reprezinta o completare a acestora si ofera aceea viziune si imagine de ansamblu, pe care nu ai cum sa o ai pe un dispozitiv, oricare ar fi acela.

harti-de-perete-business-map-05

HARTI DE PERETE - INSTRUMENTE DE LUCRU

Un rol foarte important al hartilor de perete il reprezinta utilitatea lor in munca de zi cu zi, de la birou, de la scoala sau poate chiar de acasa. Faptul ca poti scrie pe harta, poti marca anumite obiective, poti face diferite insemnari, iar apoi sa le stergi usor cu un servetel umed, fac din aceste harti de perete instrumente de lucru extrem de puternice, pe care le poti folosi in fiecare zi, o perioada foarte lunga de timp.

Exista companii care lucreaza efectiv pe hartile noastre, companii din multe sectoare de activitate, cum ar fi: firmele de transport si logistica, firmele de constructii, firmele de distributie, firmele care ofera diverse utilitati populatiei. Nu in ultimul rand, hartile Business Map by Stiefel sunt folosite si de catre primarii si institutii publice locale, regionale sau guvernamentale.

Magazin online de hărți de perete

Vezi ce hărți sunt disponibile. Cele mai bune hărți la un click distanță.

HĂRȚI DE PERETE DISPONIBILE

Business Map are in portofoliu un numar impresionant de harti, harti care au fost realizate cu profesionalism si dupa ultimele tendinte de design de la nivel european. Asadar la noi gasiti harti de perete cu Romania, harti de perete cu Europa, harti ale Lumii, precum si harti de judete, municipii, orase si comune.

Hartile cu Romania sunt disponibile in mai multe variante, fiecare varianta avand un topic dedicat: rutiera, administrativa, fizica, turistica, coduri postale, regiuni de dezvoltare, interbelica, etc. La fel si hartile cu Europa sunt realizate in variantele: fizica, administrativa, rutiera si coduri postale. Numarul mare de optiuni pe care il oferim, fac din oferta Business Map cea mai bogata si apreciata oferta de harti din Romania.

harti-de-perete-business-map-09
harti-de-perete-business-map-07

DIMENSIUNI

Hărțile de perete se pot realiza pe diferite dimeniuni standard cum ar fi: 100 x 70 cm, 140 x 100 cm, 160 x 120 cm și 200 x 140 cm. Pe comandă se pot executa hărți de perete și pe dimensiuni mai mari, tipărite pe material banner poliplan sau autocolant. Pentru a rezista mai mult în timp toate hărțile Business Map se laminează cu folie de protecție fie doar pe o parte, fie pe ambele părți.

Dimensiunile variate si generoase, precum și calitatea ireproșabilă a materialelor folosite, fac din hărțile de perete Business Map by Stiefel cea mai bună soluție pentru birouri, și nu numai. Numărul mare de clienți business pe care i-am câștigat și menținut de-a lungul timpului, reprezintă o garanție certă pentru cei care doresc să achiziționeze hărți din portofoliul nostru.

VARIANTE DE FINISARE

Hartile de perete sunt disponibile in varianta lor clasica, laminate pe ambele parti si prevazute cu sipci din lemn cu agatatoare. Aceasta este cea mai raspandita modalitate de finisare a hartilor de perete. Avantajul lor este acela ca rezista foarte mult in timp datorita materialelor de inalta calitate. Totodata, pe harti se pot face diverse adnotari folosindu-se exclusiv markere lavabile, iar ulterior se pot sterge cu un banal servetel umed. Alte modalitati de intindere si agatare pe perete mai sunt sipcile de metal sau sipcile de plastic.

Varianta premium o reprezinta insa hartile inramate. Folosim profile de aluminiu de cea mai buna calitate, caseram hartile pe placi de foam, le laminam si encapsulam, iar la final rezultatul este unul spectaculos. Pe hartile inramate se pot folosi pentru marcare, fie pioneze sau stegulete, fie buline magnetice, in functie de tipul lor.

harti-de-perete-business-map-06
harti-de-perete-business-map-10

PERSONALIZARE

Iti punem la dispozitie o gama foarte mare de harti din care o poti alege pe cea de care ai nevoie. Hartile realizate de noi sunt de calitate superioara, cu informatii actualizate si cu un design modern si atragator.

Oricare dintre aceste harti le putem personaliza astfel incat sa-ti fie cat mai utile in activitatea de zi cu zi. Putem realiza harti de perete, harti pliabile, harti de exterior, harti de buzunar sau alte tipuri de harti personalizate.

Personalizarea se poate face in mai multe moduri, cele mai solicitate variante fiind acelea de insert logo, insert caseta publicitara, insert banner, localizare de obiective, desenare de rute sau trasee, cromatica personalizata.

Magazin online de hărți de perete

Vezi ce hărți sunt disponibile. Cele mai bune hărți la un click distanță.