Iti punem la dispozitie o gama foarte mare de harti din care o poti alege pe cea de care ai nevoie. Hartile realizate de noi sunt de calitate superioara, cu informatii actualizate si cu un design modern si atragator. Oricare dintre aceste harti le putem personaliza astfel incat sa-ti fie cat mai utile in activitatea de zi cu zi. Putem realiza harti de perete, harti pliabile, harti de exterior, harti de buzunar sau alte tipuri de harti personalizate. Personalizarea se poate face in mai multe moduri, cele mai solicitate variante fiind acelea de insert logo, insert caseta publicitara, insert banner, localizare de obiective, desenare de rute sau trasee, cromatica personalizata.

Cum se pot personaliza hărțile ?

Insert logo

Inserarea unui logo într-unul dintre colțurile disponibile. Logo-ul trebuie să ni-l furnizezi la o rezoluție de minim 300 dpi.

Insert casetă publicitară

Inserarea unei casete publicitare care poate să conțină date de contact, imagini, prezentarea firmei, etc.

Insert banner

Inserarea unui banner total personalizat în antetul hărții. Bannerul ori îl primim de la tine ori ți-l realizăm noi.

Localizarea de obiective

Localizarea în hartă a sediilor proprii, a furnizorilor, a revânzătorilor, a partenerilor, etc. Localizarea se face fie prin amplasarea denumirilor în hartă, fie prin amplasarea logo-urilor în pozițiile dorite.

Desenarea de rute sau trasee

Desenarea unor rute de distribuție sau a altor tipuri de reprezentări în funcție de specificul de activitate.

Cromatică personalizată

Schimbarea sau adaptarea cromaticii hărții în funcție de preferințe. Putem să facem ca harta să arate exact cum îți dorești.

Adăugarea unor informații personalizate

Adăugarea în hartă a unor informații suplimentare, în funcție de solicitări și de specificul de activitate a fiecărei companii.

Dimensionare personalizată

Adaptarea hărții pe dimensiunea solicitată, cu obligativitatea păstrării proporțiilor. Putem să o dimensionăm foarte generos (exemplu 300 x 200 cm) sau să o facem mică astfel încât să-ți încapă în buzunar.

Pe unde am fost și unde voi mai merge

Reprezentarea pe hartă a locațiilor vizitate și/sau a celor care urmează a fi vizitate. Poți vizualiza astfel de exemplu pe harta lumii a locurilor pe care le-ai vizitat până acum și a celor care îți dorești în viitor să le vizitezi.

Adăugarea de informații turistice zonale sau naționale

Adaugarea unor informații detaliate de interes turistic, în funcție de solicitări cu specific zonal sau național.

Evidențierea traseelor cu caracter tehnic

Trasarea și reprezentarea rețelelor de gaze, electricitate, etc. Acestea pot deveni hărți mai tehnice care se folosesc de obicei în regim intern.

Vizualizarea concurenței

Realizarea unei hărți a concurenței, prin localizarea tuturor concurenților tăi pe hartă. Această hartă este foarte utilă în munca de zi cu zi.

Reprezentarea colegiilor electorale

Reprezentarea pe hartă a colegiilor electorale. Aceste hărți sunt foarte utile în special în anii în care se organizează alegeri de orice natură.

Adaptare tematică în funcție de specific

Realizarea unor hărți tematice de genul: harta zonelor viticole, harta stațiunilor turistice, etc. Aici ideile sunt nenumărate, hărțile putând fi personalizate în funcție de domeniul de activitate sau de zona reprezentată.

Personalizare 100% - O hartă nouă

Realizarea unei hărți 100% la cerere, asta în cazul în care respectiva hartă nu există în portofoliul nostru. Pentru asta vom avea nevoie de informații foarte detaliate și de materiale de bază, cu ajutorul cărora să demarăm proiectul. Realizează harti personalizate de calitate apelând la Business Maps.

Vrei o cotație de preț ?

Solicită oferta chiar acum

Completează formularul alăturat și trimite-ne solicitarea ta. Pentru ca să putem răspunde cât mai exact te rugăm să răspunzi la următoarele întrebări:

  1. ce hartă dorești ?
  2. dimensiunea hărții ?
  3. ce anume dorești să personalizăm la hartă ?
  4. varianta de finisare ( de perete, pliabilă, înrămată, de buzunar, etc. ) ?
  5. numărul de bucăți ?

Trimite solicitarea

Harti personalizate – variante de finisare

Hărți de perete

harti personalizateHărțile de perete personalizate sunt produsele Stiefel cele mai populare și de tradiție. Hărțile personalizate reprezintă soluții foarte eficiente de promovare pentru firme și instituții publice. O hartă de calitate va fi expusă întotdeauna cu plăcere de către cei care o primesc, deoarece pe lângă utilitatea ei, reprezintă și o soluție de decor. Din acest motiv hărțile personalizate sunt considerate instrumente foarte eficiente de marketing, deoarece au capacitatea de a ajunge foarte aproape de publicul vizat. O altă calitate a hărților personalizate este aceea că rezistă foarte mult în timp, oferindu-le celor care au investit în ele un raport extrem de avantajos in ceea ce privește cost/durată în timp.

Hărțile de perete se pot realiza pe diferite dimeniuni începând cu 100 x 70 cm și până la 200 x 140 cm. Pentru a rezista mai mult în timp toate hărțile Business Map se laminează cu folie de protecție fie doar pe o parte, fie pe ambele părți. Deasemenea, hărțile sunt prevăzute cu șipci și agățătoare. Șipcile pot fi de plastic, de metal sau de lemn. La dimensiunile mai mari se folosesc doar șipcile de lemn de fag lăcuit. Datorită foliei de protecție, se pot face însemnări pe hărți folosind doar markere lavabile, însemnări care ulterior pot fi șterse cu un simplu șervețel umed. Harta de perete personalizată reprezintă un instrument de lucru extraordinar, care transmite un mesaj de brand puternic tututor celor care o văd sau o folosesc.

Hărți pliabile

harti pliabileHărțile pliabile personalizate reprezintă un produs promoțional des folosit și cu o utilitate incontestabilă, putând fi foarte ușor manipulate și transportate. Se pot personaliza hărți cu România, hărți de orașe, hărți de comune, hărți de județe, etc.

Hărțile pliabile se realizează de obicei pe 2 tipuri de dimensiuni standard: B1 ( 98 x 68 cm ) și B2 ( 68 x 48 cm ). Modalitatea de pliere diferă în funcție de dimensiune. La cerere, hărțile pliabile se pot realiza și pe alte dimensiuni total personalizate, în funcție de solicitări. La hărțile pliabile realizăm inclusiv grafica și designul pentru partea de verso unde se pot face diferite prezentări cu imagini, texte, etc.

De-a lungul timpului am realizat harti personalizate pentru multe firme și primării. Câteva exemple: zeci de primării, Domo, ADR Vest, Focus Oltenia, Cargo Partner, Cetatea Râșnov, Fermit, FNGCIMM, Romgaz, Transgaz, Turist Center, Sapient, etc.

Hărți de buzunar

harta-de-buzunar-500Hărțile de buzunar sunt obiecte promoționale foarte populare datorită dimensiunilor mici și datorită simplității de utilizare, ele reprezentând o metodă accesibilă de a te face cunoscut. Harta de buzunar este de dimensiunea unui card bancar, încăpând în orice buzunar și devenind un ajutor indispensabil pentru cei care o folosesc. Hărțile de buzunar se pot personaliza atât pe copertă cât și în interior. Fiind ușor de manipulat ele sunt foarte apreciate de către firmele care doresc să-și promoveze imaginea prin intermediul unor produse utile, cu bătaie pe termen mai lung. Dimensiunile standard ale hărților de buzunar sunt A3 sau A4. Hărțile de buzunar sunt prevăzute cu coperți rezistente, care protejeaza perfect interiorul.

Câteva referințe de harti personalizate de buzunar: Universitatea Transilvania, Lasselsberger Knauf Sibiu, T-Mobile, Focus Oltenia, etc. Hărțile de buzunar personalizate sunt preferate de turiști, de aceea ele sunt recomandate pentru hoteluri, pensiuni sau alte instituții care promovează turismul local sau național..

Mape de birou

harti mape de birouMapele de birou personalizate oferă utilitate și în același timp o imagine mai plăcuta biroului. Sunt eficiente și foarte ușor de utilizat fiind amplasate chiar pe birou. Îți oferim o gamă largă de mape de birou care conține peste 12 modele diferite.

Mapele de birou sunt protejate cu folie groasă, foarte rezistentă. Se pot face însemnări cu marker lavabil, care ulterior pot fi șterse cu un șervețel umed. Aceste hărți fiind folosite chiar pe birou reprezintă o alegere perfectă de promovare. Hărțile se folosesc in mod constant, iar o astfel de hartă personalizată ajunge foarte aproape de targetul vizat. Dimensiunea mapelor de birou este de 66 x 44 cm.

Câteva referințe pentru harti personalizate mape de birou: Turist Center, Pankarpathia, Hidromecanica, Aleea Raicu, etc.

Hărți înrămate

harti inramateHărțile înrămate reprezintă un element decorativ atractiv având în același timp o utilitate incontestabilă. Harta înrămată reprezintă varianta ceea mai elegantă, putând reprezenta un excelent cadou corporate. Hărțile se înrămează în ramă de aluminiu sau în ramă de lemn. Există 2 variante de finisare fiecare având funcționalitatea ei. Daca dorești să folosești pioneze sau stegulețe pentru marcare, atunci varianta optimă este o hartă înrămată cașerată pe placă de foam ( dimensiune maximă 160 x 120 cm ). Dacă însă îți dorești să folosești pentru marcare bulinele magnetice, atunci harta înrămată se cașerează pe placă magnetică ( dimensiune maximă 140 x 100 cm ).

Am executat de-a lungul timpului numeroase harti personalizate înrămate pentru firme, primării și instituții publice. Calitatea lor și designul extraordinar le recomandă pentru decorări de birouri sau săli de conferințe.

Hărți pentru exterior

harti pentru exteriorHărțile de exterior sunt folosite de obicei pentru reclame outdoor, pentru afișaj stradal sau la intrările/ieșirile din localități.

Hărțile pentru exterior se tipăresc de obicei pe dimensiuni de 300 x 200 cm pe material banner poliplan care rezistă la razele ultraviolete. Aceste harti personalizate au prevăzute niște inele pe părțile laterale, cu ajutorul cărora se pot amplasa în diverse locuri la exterior. Ele se mai folosesc pentru amplasarea în fața sediilor de companii, cu ideea de a transmite un mesaj puternic de brand tuturor celor care vizitează respectivele sedii. Deasemenea se mai folosesc în cazul administrațiilor locale care decid să amplaseze astfel de harti personalizate în diferite locuri pentru a furniza trecătorilor sau turiștilor informații despre localitățile respective.

Hărți pe autocolant

harti pe autocolantÎn cazul în care dorești să-ți decorezi complet anumiți pereți ai la dispoziție varianta de hartă pe autocolant, care poate fi tipărită pe dimensiuni generoase ( de exemplu 300 x 200 cm ). Trebuie reținut însă faptul că hărțile nu se pot adapta chiar pe orice dimensiune, deoarece trebuie menținute proporțiile, astfel încât să nu se distorsioneze. Hărțile tipărite pe autocolant se pot amplasa atât la interior cât și la exterior. Dacă hărțile pe autocolant se vor amplasa în exterior, atunci le vom proteja suplimentar cu o folie de protecție.

Pentru un montaj eficient este important să țineți cont ca aceste hărți pe autocolant să fie lipite pe suprafețe perfect plate, fără impurități. Se recomandă de obicei ca ele să fie lipite pe pereți de rigips. În acest fel rezultatul final va fi unul extraordinar. În cazul dimensiunilor mai mari hărțile pe autocolant se tipăresc din mai multe bucăți, ele împreunându-se la montaj. Business Map nu asigură montajul acestor harti personalizate.

Calendare și plannere

calendare-cu-harti-500Hartă + calendar = mixul perfect. Calendarele cu harti personalizate au dublă utilitate, datorită calendarului, dar și a hărții. Personalizează-ți calendarul cu harta României de exemplu. Acest calendar poate fi oferit atât partenerilor de afaceri din țară, cât și din străinătate Calendarele cu hărți personalizate sunt modele deosebite și cu siguranță vei ieși din tipare.

Calendarele cu harti personalizate reprezintă un alt instrument de marketing foarte puternic. Un calendar care conține și o hartă are în mod automat o dublă utilitate, ceea ce-l face mult mai des folosit și foarte apreciat. Business Map îți oferă astfel de calendare cu hărți în format poster, cu folie de protecție sau fără, în funcție de nevoile tale. Dimensiunile uzuale pentru aceste postere sunt B1 ( 98 x 68 cm ) și B2 ( 68 x 48 cm ).

În cazul în care preferi mai mult plannerele, pe care le folosești aproape zilnic pentru a face diferite însemnări, soluția este un planner care să conțină și o hartă de calitate. La fel ca și în cazul calendarelor, plannerele reprezintă un puternic instrument cu ajutorul căruia să te promovezi deoarece are dublă utilitate. Business Map îți oferă astfel de plannere cu hărți în format poster, cu folie de protecție sau fără, în funcție de nevoile tale. Dimensiunile uzuale pentru aceste postere sunt B1 ( 98 x 68 cm ) și B2 ( 68 x 48 cm ).

Hărți în format JPG

harti in format jpgDacă cauți o hartă personalizată făcută special pentru tine pe care să o amplasezi de exemplu în cataloagele tale de prezentare sau în alte materiale de promovare, atunci poți apela cu încredere la Business Map. Putem să realizăm o astfel de hartă și să ți-o furnizăm in format .jpg la o rezoluție de 300 dpi, pe baza unui contract de cesiune a dreptului de autor.

Totodată putem să-ți realizăm harti personalizate pentru site-ul tău în care să reprezentăm de exemplu zona acoperită de tine, sau să-ți localizăm cei mai importanți parteneri.

Ideile pot fi foarte numeroase, de aceea te așteptăm să ne contactezi și să stabilim împreună cele mai eficiente soluții.

O parte din clienții noștri

Aceștia sunt doar o parte din clienții cărora le-am prestat servicii de cartografiere digitală și care se mândresc că dețin harti personalizate. Poți accesa pagina dedicată clienților noștri pentru a analiza mai multe referințe.

Domo
Mineral
BCR Leasing
Makita
Holcim
Agnis Trading
Bombardier Transportation
TNT
Gealan
Hagero
Coliseum
Agentia Metropolitana Brasov
Transgaz
BCR
Billa

Hărți disponibile pentru personalizare

harta-romania

România

Vezi detalii

harta-europa

Europa

Vezi detalii

harta-regiune

Regiuni

Vezi detalii

harta-judet

Județe

Vezi detalii

harta bucuresti

București

Vezi detalii

harta-municipiu

Municipii

Vezi detalii

harta-oras

Orașe

Vezi detalii